Tezli Y.L. Tez Savunma Başvuru ve Tezsiz Y.l Proje Teslim Tarihleri Duyurusu

Enstitümüz lisansüstü programlarında olup;

-TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI 2019-2020 Güz yarıyılında ders kaydı olup tez savunma sınavına girecek öğrencilerin 10 Ocak 2019 tarihine kadar Tez Savunma Sınavına Girişi için Enstitümüz Müdürlüğüne şahsen başvurrmaları gerekmektedir. İlgili tarihe kadar tez savunması başvurusu yapmayan ve tez savunması başvurusu yaptığı halde belirlenmiş tarihte tez savunmasına girmeyen azami süresi dolmuş olan (6.dönemini tamamlamış) öğrencilerin ilişikleri kesilecektir.

-TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI için 3. yarıyılda olup tüm derslerini başarı ile tamamlayan ve dönem projesine kayıt yaptıran öğrencilerimiz için dönem projesi son teslim tarihi 24 Ocak 2020'dir. İlgili tarihe kadar dönem projesini teslim etmeyen öğrencilerin Enstitümüzden ilişiği kesilecektir.

Eğtim Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

02 Aralık 2019, Pazartesi / 94 defa okundu.