Uzaktan Eğitim Duyurusu

T.C.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi

Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

Üniversitemiz Senotasunda Alınan Kararlar Kapsamında Enstitümüz Öğrencileri İçin

Uzaktan Eğitim ve Açıklamalar

1-  Enstitümüz lisansüstü dersleri Uzaktan Eğtiim Metoduyla (eys.dpu.edu.tr üzerinden senkron veya asenkron olarak) ya da Öğretim Üyesinin Belirleyeceği e-posta, ödev vs. Metoduyla işlenecektir.

EYS Sistemi Üzerinden (Senkron veya Asenkron Olarak) Yapılacak Ders Bilgileri*
Ders Adı Ders Kodu Öğretim Üyesi Program
Sosyal Bilgiler Eğitiminde Veri Analizi II 813011162 Dr. Öğr. Üyesi HAFİZE ER TÜRKÜRESİN Sosyal Bilgiler Eğitimi(YL)
Eğitim İstatistiği 814212201 Doç. Dr. MELİS YEŞİLPINAR UYAR Eğitim Programları ve Öğretim (YL)
Eğitimde Program Değerlendirme 814212202 Doç. Dr. SENAR ALKIN ŞAHİN Eğitim Programları ve Öğretim (YL)
Nitel Araştırma Yöntemleri 814212204 Doç. Dr. NİHAL TUNCA GÜÇLÜ Eğitim Programları ve Öğretim (YL)
Hayat Bilgisi ve Sosyal Bilgiler Öğretimi
Dr. Öğr. Üyesi NUR LEMAN BALBAĞ Sınıf Eğitimi(YL)

*Yukarıda bilgileri bulunan dersler dışındaki dersler öğretim üyelerinin belirleyeceği metodlar aracılığıyla işlenecektir. Dersin Öğretim Üyesi ile irtibat kurunuz. Tabloda güncelleme olması ihtimaline karşın duyurularımızı takip ediniz.

2- EYS Sisteiminde gereksiz bir yoğunluk yaşanmaması adına ve eğitim öğretim süreçlerinde kayıpların yaşanmaması adına Öğrencilerimizin derslerin işleniş metoduyla ilgili dersin öğretim üyelerinin yönlendirmeleri doğrultusunda hareket etmesi gerekmektedir.

3- Enstitümüz Eğitim Öğretim Süreçlerinde yer alan Tez Savunmaları, Tez Öneri-İzleme Toplantıları, Doktora Yeterlik Sınavı, Ek Süre Tez Savunmaları Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı açıklamalarında yer alan "...Lisansüstü programlardaki yeterlik sınavları, tez izleme komiteleri ve tez savunmalarının, üniversitelerimizin gerekli altyapıyı oluşturmaları ve “kayıt altına alınarak denetlenebilir olma şartıyla” dijital ortamda yapılabilmesi sağlanacaktır." hükmü uyarınca Üniversitemiz Uzaktan Eğitim altyapısı kullanılarak gerçekleştirilecektir. İlgili savunma ve sınavların başvuru ve gerçekleşmesi iş akışı ayrıca duyurulacaktır.

4- Enstitümüz lisansüstü dersleri için Ara Sınav, Final ve Bütünleme Sınavları daha sonra duyurulacaktır

5- Enstitümüz olarak Korona Pandemisi nedeniyle asgari personel çalışması ilkeleri kapsamında hizmet vermekteyiz. Öğrencilerimiz soru ve sorunlarını ebe@dpu.edu.tr mail adresi üzerinden tarafımıza iletebilirler.

6- Eğitim Öğretim Süreçlerindeki bilgilendirmeler için sadece Enstitümüz ve Üniversitemiz kurumsal web sitesini, sosyal medya hesaplarını takip ediniz.

30 Mart 2020, Pazartesi / 200 defa okundu.