Yabancı Uyruklu Değerlendirme Sonuçları (Yedek)

2020-2021 GÜZ YARIYILI YABANCI UYRUKLU ADAYLARIN KAYITLARI

(YEDEK)

Enstitümüz 2020-2021 Güz yarıyılı öğrenci alımı için Yabancı Uyruklu Adayların 1.Yerleştirmeleri ve 2. Yerleştirmeleri sonrasında harç ücretini yatırmayan adayların yerine Üniversitemiz Başvuru ve Öğrenci Kabul Yönergesi, Başvuru ve Öğrenci Kabul Yönergesi (Ek-1), Alım İlanında belirtilen hükümler, uyarınca  "Yedek" olarak bekleyen adayların yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

1.AŞAMA

02-09 Eylül 2020 tarihleri arasında öğrenci numaralarına tanımlanmış olan tutardaki miktarları Ziraat Bankası ATM'lerinden yatırmaları gerekmektedir.

2.AŞAMA

Kayıt hakkı kazanan adaylardan harç ücretini yatıran adayların 21 Eylül 2020 tarihine kadar Enstitümüze alım ilanında yer alan kesin kayıt için gerekli belgelerini teslim etmeleri gerekmektedir.

Kayıt Hakkı Kazanan Adaylar Güncel Açıklamalar, Kayıt Aşamaları ve Öğrenci Numaralarına aşağıdaki sorgulama ekranından ulaşabilirler.

SONUÇLAR (RESULTS)

NOT:1.Yerleştirme ve 2.Yerleştirme esnasında kayıt hakkı kazanıp 1. kayıt aşamasını tamamlamayan adaylar Enstitü Müdürlüğümüzden herhangi bir hak iddia edemeyecektir.

02 Eylül 2020, Çarşamba / 2396 defa okundu.