2021-2022 Güz Yarıyılı Öğrenci Alım Sonuçları

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ
2021-2022 GÜZ YARIYILI ÖĞRENCİ ALIM SONUÇLARI

(Yüksek Lisans / Doktora)

KESİN KAYIT AÇIKLAMALARI

1-ENSTİTÜMÜZ KESİN KAYIT AŞAMALARI

İçinde bulunduğumuz pandemi süreci nedeniyle kayıtlar şahsen kayıt yerine iki aşamalı (e-posta gönderimi ve kargo ile belge gönderimi) olarak gerçekleşecektir.

AŞAMA 1:

Kayıt Hakkı Kazanan Adaylar;

En geç 24 Eylül 2021 tarihi mesai bitimine kadar kesin kayıt için istenilen aşağıda belirtilen belgeleri ".pdf" formatında taratarak Enstitümüz "leekayit@dpu.edu.tr" adresine eksiksiz şekilde e-mail atmaları gerekmektedir. İlgili süre bitimine kadar tarafımıza belgelerin ulaştırılmaması durumunda ilgili programda yedek aday olması halinde sıra yedek adaylara gelecektir.(Okunaklı olmayan, eksik taranmış belge gönderimi ve süre bitiminde evrak gönderimi halinde tarafımızca herhangi bir işlem yapılmayacaktır.)

AŞAMA 2:

Yukarıda belirtilen tarihlerde e-mail gönderen kayıt hakkı kazanan adaylarımızın Enstitümüze şahsen evrak/belge teslimi için gelmelerine gerek yoktur. Bu adaylar, kesin kayıt için gerekli olan evrak ve belgeleri 28 Eylül 2021 tarihine kadar (ilgili tarihte belge ve evrakların birimimize ulaşmış olması gerekmektedir.) Enstitümüze kargo yolu ile göndermeleri gerekmektedir. (Yoğunluk nedeniyle kargo gönderim-teslimat teyitlerini kargo gönderim firmalarından yapınız.)

NOT: İkinci Öğretim (İÖ) Tezli yüksek lisans programlarında ders başı ücret uygulaması mevcut olup 1 Ders için dönemlik 1250 TL ücret, tez çalışması için ise 2500 TL dönemlik ders ücreti alınmaktadır. İlgili programlara kayıt hakkı kazanan adaylar 04-08 Ekim 2021 tarihlerinde ücretlerini yatıracaklardır. İlgili tarih aralığında ücret yatırmayan adayların kayıtları iptal edilecektir.

KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER

AŞAĞIDA İSTENİLEN BELGELER PLASTİK TELLİ DOSYA İÇERSİNDE SIRALI OLARAK HAZIRLANARAK EKSİKSİZ BİR BİÇİMDE ENSTİTÜMÜZE KARGO İLE GÖNDERECEKTİR.

YL / DR PROGRAMLARIMIZ İÇİN KESİN KAYITTA İSTENİLEN BELGELER
  1. Başvuru belgesi (Başvuru Belgesini indirmek için tıklayınız.),
  2. 3 (üç) adet vesikalık yeni çekilmişfotoğraf,
  3. Lisans diploması veya mezuniyet belgesinin ve lisans transkriptinin aslı gibidir onaylı, noter onaylı ya da mezun olduğu okul onaylı sureti*,
  4. Doktora ve Sanatta Yeterlik programları için lisans ve yüksek lisans diploması veya mezuniyet belgesinin, lisans ve yüksek lisans transkriptinin aslı gibidir onaylı, noter onaylı ya da mezun olduğu okul onaylı sureti*,
  5. Geçerli ALES Sınav Sonuç Belgesi (Tezsiz YL Programları dışındaki başvurular için),
  6. Geçerli Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgesi (Beyan Edilen Puanlar, DR / Sanatta Yeterlik Programları ve İngilizce Lisansüstü Program başvuruları için),
  7. T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanının fotokopisi,
  8. Erkek adaylar için lisansüstü öğrenim yapmasında askerlikçe bir sakıncası olmadığına dair yeni tarihli bir adet askerlik durum belgesi (E-Devlet üzerinden alınabilir.),
  9. İkametgâh belgesi (E-Devlet üzerinden alınabilir.),

*Onaylı Diploma Sureti Bulunmayan adaylar diploma fotokopileri ile birlikte E-devlet mezun belgelerini gönderebilirler. Ayrıca E-Devlet üzerinden alınan transkriptler kabul edilmektedir.

2-SONUÇLAR

*6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında sorgulama modülü kullanılmaktadır.

3-YEDEK ADAYLARIN KAYITLARI

Yedek adaylara kayıt sırası gelmesi halinde Enstitümüz web sayfasında ayrıca duyuru yapılacaktır.

 Yedek adayların kayıtları : 27-28 Eylül 2021

4-AKADEMİK TAKVİM

Enstitümüz 2021-2022 Güz yarıyılı Akademik Takvimine ulaşmak için tıklayınız.

01 Ekim 2021, Cuma / 7956 defa okundu.